Promovăm site-ul dumneavoastră la numai un click distanţă!

Facebook

Director web pentru promovare gratuită

Despre director

Toate înscrierile din acest director web sunt revizuite manual de către administratorii directorului web, după care se optimizează SEO fiecare pagină de prezentare a site-urilor web aprobate, pentru a fi poziţionate mult mai bine în cadrul motoarelor de căutare.

Dacă doriţi să obţineţi promovare web gratuită pentru site-ul dumneavoastră web, trebuie să îl adăugaţi în acest director web creat special pentru promovare, iar administratorii noştri vor lucra pentru promovarea acestuia.

Pentru ca site-ul web înscris să fie acceptat, vă rugăm să alegeţi cu grijă subcategoria cea mai apropiată domeniului din care face parte site-ulw web pe care doriţi să îl înscrieţi, urmând ca administratorii noştri să verifice înscrierea, urmând să o valideze daca respectă condiţiile. Dacă veţi considera că nu există nicio categorie adecvată pentru înscrierea site-ului dumneavoastră web, vă rugăm să propuneţi una sau mai multe categorii, pentru că astfel veţi putea să contribuiţi la dezvoltarea acestui director web.

Înainte să treceţi la înscrierea site-ului - pentru promovare, vă rugăm să consultaţi cu atenţie - Termenii şi condiţiile de utilizare afişate în cadrul directorului web, pentru a evita o eventuală respingere a site-ului dvs. web.

Din motive obiective - am ales să nu aprobăm site-urile web care nu respectă cerinţele noastre, nici site-urile web pe care nu le considerăm relevante - pentru a păstra un director web profesional.

Acest director web nu este o "fermă de link-uri", nici nu ne dorim să ajungă - este un instrument de promovare do follow pentru webmasteri, pentru proprietarii de site-uri şi pentru ceilalţi utilizatori.

Pentru a spori şansele de aprobare a unui site, vă rugăm să utilizaţi diacritice acolo unde este cazul, cu rugămintea să adăugaţi informaţii veridice care să se regăsească şi pe site-ul dumneavoastră - pentru a fi siguri că site-ul nu este înscris de alte persoane.

Listarea unui site în acest director web trebuie să fie considerată un privilegiu - nu un drept.

Noi vă oferim o şansă în plus să deveniţi mult mai cunoscut în spaţiul web şi să atrageţi noi vizitatori pe site-ul dvs. web, dar asta depinde de calitatea înscrierii dumneavoastră.

Statistici

Site-uri înregistrate: 2102
Număr categorii: 1919
În curs de verificare: 0
Înscrieri accesate: 2208
Categorii accesate: 1076856
Comentarii: 24

Ultimele noutăţi

Stimaţi utilizatori, Conform anunţului făcut de Google, începând cu data de 21 aprilie 2015 , va acorda un punctaj considerabil site-urilor care sunt optimizate pentru...
Stimați utilizatori, Astăzi, 26 ianuarie 2015, au fost verificate conturile inactive din cadrul directorului web și s-au retransmis email-uri de confirmare. Timp de o săptămână,...

Vizualizaţi toate ştirile

Despre

SEOPromotion.ro - director web pentru promovare, care conţine legături directe cu atributul do follow, acest lucru ajutând pagina dumneavoastră web să ocupe un loc mai bun în topul motoarelor de căutare.

Ce facem

Oferim promovare gratuită pentru site-uri web de calitate grupate în peste 1900 de categorii, precum şi informaţii pentru SEO. Înscrierea în acest director web este gratuită pentru toate site-urile web - fără a necesita URL reciproc.

Cine suntem

Suntem o echipă formată din voluntari pasionaţi de SEO care consideră că promovarea unui site este extrem de importantă. Din acest considerent a luat fiinţă proiectul SEOPromotion.ro.

Contactaţi-ne

Ne puteţi contacta la una din adresele de email următoare:

  • office[at]seopromotion[dot]ro
  • administrator[at]seopromotion[dot]ro

Top